سبد خرید شما

خانه
منو
تماس
سبد
ورود
بازگشت

عطر ادکلن فره زرد-ادو پرفيوم | Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum

شناسه کالا در انبار: LI7351
GTIN: LI7351

عطر ادکلن فره ادو پرفیوم-Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum عطری است شیرین.این عطر در سال 2005 به بازار عطر و ادکلن عرضه شد.عطر ادکلن فره ادو پرفیوم-Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum عطری است زنانه و خاص.

دسترسی: موجود نیست
فروشنده : مداکالا
برند: Gianfranco Ferre | جیانفرانکو فره مشاهده سایر محصولات
بازگشت کالا تا ۷ روز طبق شرایط مرجوعی
ارسال رایگان با خرید بیش از 3 میلیون تومان
ضمانت اصالت و سلامت کالا
درحال تامین
این محصول فعلا موجود نیست اما می توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم
به من اطلاع بده

نقد و بررسی

عطر ادکلن فره زرد-ادو پرفيوم | Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum

عطر ادکلن فره زرد-ادو پرفیوم-Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum

عطر ادکلن فره زرد-ادو پرفیوم-Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum عطری است شیرین.این عطر در سال 2005 به بازار  عطر و ادکلن عرضه شد.عطر ادکلن فره  ادو پرفیوم- Gianfranco Ferre  Ferre Eau de Parfum عطری است زنانه و خاص.

عطر ادکلن فره ادو پرفیوم-Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum ، عطری است بسیار شیک، مجلسی و متفاوت که شروعی بی نظیر از رایحه پودری و کمی خاکی گل زنبق دارد که با رایحه شادابی از میوه های آناناس و ملون ترکیب شده تا حسی جذاب و زنانه را ایجاد کنند. با گذر زمان حس میوه ای ملایم تر شده و رایحه زنبق قوی تر می شود و در این میان تلخی مشخصی از چوب ها نیز نمایان می گردد. رایحه میانی و پایه رایحه ای پودری، نیمه شیرین و میوه ای و همزمان تلخ و چوبی است که بسیار حس شیک و جذابی دارد.

این عطر توسط Pierre Bourdon مخصوص بانوانی جذاب ، فریبنده ، سرشار از شادابی و سرزندگی خلق شد.

  • رایحه اولیه : ترنج , آناناس , زنبق , خربزه
    رایحه میانی : رز , زنبق , فریزیا , گل برف , گل یلانگ , مگنولیا , یاس
    رایحه پایه : ریشه زنبق , وانیل , چوب صندل سفید , مشک , کهربا

نظرات کاربران

نظر شما
امتیاز شما : 0
نظرات ثبت شده

هنوز نظری ثبت نشده :(

هنوز نظری ثبت نشده :(