سبد خرید شما

خانه
منو
تماس
سبد
ورود
بازگشت

عطر ادکلن اتات ليبره د اورنج آي ام ترش لس فلرز دو دچت | Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet

شناسه کالا در انبار: LI4952
GTIN: LI4952

عطر ادکلن اتات لیبره د اورنج آی ام ترش لس فلرز دو دچت | Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet عطری است خنک و چوبی

دسترسی: موجود نیست
فروشنده : مداکالا
برند: Etat Libre | اتات لیبره مشاهده سایر محصولات
بازگشت کالا تا ۷ روز طبق شرایط مرجوعی
ارسال رایگان با خرید بیش از 3 میلیون تومان
ضمانت اصالت و سلامت کالا
درحال تامین
این محصول فعلا موجود نیست اما می توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم
به من اطلاع بده

نقد و بررسی

عطر ادکلن اتات ليبره د اورنج آي ام ترش لس فلرز دو دچت | Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet

عطر ادکلن اتات لیبره د اورنج آی ام ترش – لس فلرز دو دچت | Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet

رایحه‌ای جسورانه، متفاوت و هنری برای طرفداران عطرهای نیش

اگر به دنبال عطری هستید که شخصیت، جسارت و سبک منحصر به فرد شما را به بهترین شکل نشان دهد، Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet انتخابی بی‌نظیر است. این ادکلن از برند معتبر Etat Libre d’Orange طراحی شده تا تجربه‌ای متفاوت و جسورانه از دنیای عطرهای نیش ارائه دهد. I am Trash عطری است مرموز، پیچیده و هنری که با ترکیبی از نت‌های گل‌های غیرمعمول، ادویه‌ای و خاکی، حضور شما را برجسته، ماندگار و خاص می‌کند.

این عطر مناسب افرادی است که می‌خواهند با رایحه‌ای جسور، غیرمتعارف و لوکس شخصیت و سبک خود را به نمایش بگذارند. ترکیب نت‌های گل‌های فاسد شده، رز، چوب و مشک تجربه‌ای منحصر به فرد، ماندگار و متفاوت ایجاد می‌کند.


نت‌های بویایی Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet

ساختار این عطر چندلایه و پیچیده طراحی شده و هر نت آن تجربه‌ای متفاوت و جذاب ارائه می‌دهد.

نت اولیه:
نت‌های گل و سبزیجات عجیب
شروع رایحه با حس جسورانه، کمی تلخ و متفاوت آغاز می‌شود. این نت‌ها حضور شما را متمایز و شفاف می‌کنند و حس جسارت و غیرمتعارف بودن را منتقل می‌نمایند.

نت میانی:
رز، گل‌های خشک و ادویه‌های گرم
در قلب I am Trash، رایحه‌ای گل‌دار و کمی خاکی نمایان می‌شود. ترکیب گل‌ها با نت‌های ادویه‌ای حس شیک بودن، جسارت و تعادل را افزایش می‌دهد و عطری هنری و متمایز ایجاد می‌کند.

نت پایه:
چوب صندل، مشک و کهربا
پایان رایحه گرم، خاکی و مخملی است. ترکیب چوب و مشک باعث تثبیت رایحه روی پوست می‌شوند و کهربا حس لوکس و اغواکننده بودن عطر را تقویت می‌کند. این بخش پایانی باعث می‌شود I am Trash – Les Fleurs du Déchet ساعت‌ها ماندگار باشد و حضور شما را خاص و برجسته نگه دارد.


ماندگاری و پخش بو

Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet دارای ماندگاری طولانی و پخش بوی متوسط تا قوی است. این رایحه برای استفاده شبانه، مراسم خاص، محیط‌های لوکس و مهمانی‌های خاص بسیار مناسب است و حضور شما را با عطری جسورانه، خاص و ماندگار تثبیت می‌کند.

اگر به دنبال عطری هستید که شخصیت، جسارت و حس غیرمتعارف بودن را با خود داشته باشد، I am Trash گزینه‌ای منحصر به فرد است.


مناسب چه افرادی و چه موقعیت‌هایی است؟

  • طرفداران عطرهای نیش و غیرمعمول با رایحه گل‌دار و خاکی

  • بهترین عملکرد در پاییز و زمستان

  • مناسب شب‌ها، مهمانی‌های خاص و محیط‌های لوکس

  • گزینه‌ای ایده‌آل برای کسانی که به دنبال عطری جسور، مرموز و ماندگار هستند


چرا انتخاب Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet؟

  • رایحه‌ای نیش، غیرمتعارف و لوکس

  • ترکیبی پیچیده از گل‌های عجیب، رز، چوب و کهربا

  • ماندگاری طولانی و پخش بوی دلنشین

  • مناسب شب‌ها، مراسم خاص و محیط‌های لوکس

  • عطری که شخصیت، جسارت و جذابیت شما را به بهترین شکل منتقل می‌کند


جمع‌بندی

Etat Libre d’Orange I am Trash – Les Fleurs du Déchet عطری است برای افرادی که می‌خواهند با هر اسپری، شخصیت، جسارت و سبک متفاوت خود را نشان دهند. رایحه‌ای گل‌دار، خاکی و ادویه‌ای که حضور شما را برجسته و ساعت‌ها ماندگار می‌کند. این ادکلن نه تنها رایحه‌ای خاص دارد، بلکه تجربه‌ای جسورانه، هنری و لوکس از دنیای عطرهای نیش ارائه می‌دهد.

نظرات کاربران

نظر شما
امتیاز شما : 0
نظرات ثبت شده

هنوز نظری ثبت نشده :(

هنوز نظری ثبت نشده :(