سبد خرید شما

خانه
منو
تماس
سبد
ورود
بازگشت

عطر ادکلن اومنيا گراناتو | Omnia Profumi Granato

شناسه کالا در انبار: LI2817
GTIN: LI2817

عطر ادکلن اومنیا گراناتو-Omnia Profumi Granato عطری است تند و شیرین. این عطر در سال 2004 به بازار عطر و ادکلن عرضه شد. عطر ادکلن اومنیا گراناتو-Omnia Profumi Granato عطری است زنانه و شیک.

دسترسی: موجود نیست
فروشنده : مداکالا
برند: Omnia Profumi | اومنیا پروفومی مشاهده سایر محصولات
بازگشت کالا تا ۷ روز طبق شرایط مرجوعی
ارسال رایگان با خرید بیش از 3 میلیون تومان
ضمانت اصالت و سلامت کالا
درحال تامین
این محصول فعلا موجود نیست اما می توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم
برای ثبت درخواست لطفا ابتدا وارد سایت شوید.

نقد و بررسی

عطر ادکلن اومنيا گراناتو | Omnia Profumi Granato

عطر ادکلن اومنیا گراناتو-Omnia Profumi Granato

عطر ادکلن اومنیا گراناتو-Omnia Profumi Granato عطری است تند و شیرین. این عطر در سال 2004 به بازار  عطر و ادکلن عرضه شد. عطر ادکلن اومنیا  گراناتو- Omnia Profumi  Granato عطری است زنانه و شیک.

عطر ادکلن اومنیا گراناتو-Omnia Profumi Granato ،سرشار از بوی گل، چوب و مشک است.

پس از اولین اسپری از اومنیا گراناتو روی پوست و محل نبضتان متوجه بوی گل یاسمین، گاردنیا، جوز هندی، دارچین و پرتقال خواهید شد. این ترکیب تند و شیرین، انرژی و شادی را در شما ایجاد می‌کند. پس از مدتی نت‌های آغازی جای خود را به نت‌های میانی خواهند داد. نت‌های میانی از گل رز، زالزالک، آویشن ، یاسمین بنفش و انیسه ساخته شده‌اند. بوی شیرین این نت‌های گلی، طراوت و تازگی را به شما هدیه می‌کند. پس از مدتی طولانی این نت‌ها جای خودشان را به نت‌های پایانی خواهند داد. نت‌های پایانی از چوب سدر ویرجینیا، چوب صندل، علف وتیور، مشک، وانیل و هل ساخته شده‌اند.

بطری این عطر خیلی شیک و زیبا ساخته شده و به راحتی در دست خانم‌ها جا می‌شود. مایع قهوه‌ای روشن درون بطری از روی شیشه‌ی آن به خوبی دیده می‌شود. در بطری مانند یک تکه چوب تراش‌خورده روی شیشه سوار شده است. گردن بطری از جنس فلز بوده و با رنگ درخشانش از فاصله‌های دور هم خودنمایی می‌کند.

  • رایحه اولیه:گل یاسمین، گاردنیا، جوز هندی، دارچین و پرتقال
    رایحه میانی : گل رز، زالزالک، آویشن، یاسمین بنفش و انیسه
    رایحه پایانی:چوب سدر ویرجینیا، چوب صندل، علف وتیور، مشک، وانیل و هل

نظرات کاربران

نظر شما
امتیاز شما : 0
نظرات ثبت شده

هنوز نظری ثبت نشده :(

هنوز نظری ثبت نشده :(